طرز تهیه مربای بهار نارنج با پیمانه

جواب سوال طرز تهیه مربای بهار نارنج با پیمانه را در سایت بازگو با هم بررسی می کنیم

طرز تهیه مربای بهار نارنج با پیمانه

مواد لازم:

بهار نارنج: 4 پیمانه

شکر: 3 پیمانه

آب: 4 پیمانه

آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

مرحله اول: بهار نارنج را پاک کنید و بشویید. سپس 3 بار در آب جوش بریزید و 1 بار در آب سرد آبکش کنید تا تلخی آن گرفته شود.

مرحله دوم: شکر و آب را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود.

مرحله سوم: بهار نارنج را به شربت اضافه کنید و شعله را کم کنید.

مرحله چهارم: حدود 1 تا 2 ساعت صبر کنید تا مربا قوام بیاید.

مرحله پنجم: در 10 دقیقه آخر پخت، آبلیمو را اضافه کنید.

مرحله ششم: مربا را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

مرحله هفتم: مربا را در شیشه‌های تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات:

می‌توانید از گلاب به جای آبلیمو استفاده کنید.

برای خوشمزه‌تر شدن مربا می‌توانید از زعفران دم‌کرده استفاده کنید.

برای اینکه مربا شکرک نزند، می‌توانید بعد از پخت، 1 قاشق چای‌خوری جوهر لیمو به آن اضافه کنید.

نوش جان!

اگر سوالی در مورد این پرسش دارید یا به پرسش دیگری نیاز دارید، می‌توانید در بخش نظرات آن را مطرح کنید. کارشناسان و دیگر کاربران ما خوشحال می‌شوند که به شما پاسخ دهند.

بیشتر بخوانید
دیدگاه
دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید