نحوه درست کردن ماست

جواب سوال نحوه درست کردن ماست را در سایت بازگو با هم بررسی می کنیم

دستور تهیه ماست:

شیر را بجوشانید: ابتدا یک لیتر شیر را در قابلمه ای ریخته و بجوشانید تا به جوش آید. سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید شیر به دمای ولرم (حدود 40 درجه سانتیگراد) برسد.

مایه ترش اضافه کنید: دو قاشق غذاخوری ماست ساده (از نوع سنتی و بدون مواد نگهدارنده) را به شیر ولرم اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.

ظرف را گرم نگه دارید: مخلوط ماست و شیر را در یک ظرف درب دار (مانند شیشه یا ماست خوری) ریخته و با پتو یا حوله بپیچید تا گرم بماند.

صبر کنید: ظرف را به مدت 6 تا 8 ساعت در مکانی گرم و تاریک (مانند فر خاموش) قرار دهید تا ماست ببندد.

ماست را در یخچال بگذارید: پس از گذشت زمان لازم، ماست را در یخچال قرار دهید تا سفت تر شود.

نکات:

از شیر با کیفیت بالا استفاده کنید.

از ماست ساده و بدون مواد نگهدارنده به عنوان مایه ترش استفاده کنید.

ظرف مورد استفاده برای تهیه ماست باید تمیز و استریل باشد.

برای سفت تر شدن ماست می توانید از 1 تا 2 قاشق غذاخوری خامه به مخلوط شیر و ماست اضافه کنید.

می توانید برای طعم دار کردن ماست از میوه های تازه یا مربا استفاده کنید.

اگر سوالی در مورد این پرسش دارید یا به پرسش دیگری نیاز دارید، می‌توانید در بخش نظرات آن را مطرح کنید. کارشناسان و دیگر کاربران ما خوشحال می‌شوند که به شما پاسخ دهند.

بیشتر بخوانید
دیدگاه
دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید